Sosyal Medya

Kuzey Yıldızı İlk Aşk Son Bölüm 64.Bölüm(Final) İzle 15 Mayıs Cumartesi

Kuzey Yıldızı İlk Aşk Son Bölüm 64.Bölüm(Final) İzle 15 Mayıs Cumartesi.... Kuzey Yıldızı İlk Aşk Son Bölüm Tek Parça Full İzle... Show TV'nin sevilerek izlenen dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk yeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Birbirinden heyecanlı sahneleri ile ve meraklandıran bölümleri ile izleyenlere keyifli dakikalar yaşatan Kuzey Yıldızı İlk Aşk 64.Bölümü ile 15 Mayıs Cumartesi saat 20:00'den itibaren Show TV'de yayınlanıyor. Peki Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ta bu hafta neler olacak?


 
Kuzey ve Yıldız, yine en mutlu anlarında, büyük bir felaket haberi almış, Feride'yi kaybetme korkusu yaşamıştır. Fakat bu kez,yaşadıkları yıkım uzun sürmemiştir. Yine eski güzel ve bir arada günlerine dönmüşlerdi.
 
Yıldız, atıl durumda olmaktan dolayı çok rahatsızdır. Yeniden eski çalışkan günlerine dönmek istemektedir.Hayatlarını güzelleştirmek için ellerinden geleni yapacaklardır. Kuzey'in bin bir hayalle giriştiği uğraş, sonunda başına büyük bir çorap örecektir. Henüz farkında değildir. Kuzey, büyük bir korkuyla yüzleşmek üzeredir.

 
 

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al