Sosyal Medya

Maraşlı Yeni Bölüm Neden Yok? 5 Nisan Pazartesi

Maraşlı Yeni Bölüm Neden Yok? 5 Nisan Pazartesi.... ATV'nin sevilerek izlenen dizisi Maraşlı yeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Pazartesi günlerinin vazgeçilmez dizilerinden olan Maraşlı geçtiğimiz hafta 12.Bölümü ile izleyicisinin karşısına geçmişti. Bugün 13.Bölümü yayınlanması beklenen Maraşlı'nın özel bölümü yayın akışında yer aldı? Maraşlı'nın yeni bölümünün neden yayınlanmadığı birçok kişi tarafından merakla araştırılıyor.


 

Özel Kuvvetler'den ayrılma eski asker olan Maraşlı ile Mahur Türel'in hayatının anlatıldığı, ATV ekranlarına Pazartesi akşamları gelen dizinin yeni bölümü merakla bekleniyor. Ancak kanalın yayın akışında dizinin yeni bölümünün yer almaması Maraşlı neden yok, yeni bölüm ne zaman gibi soruların yanıtlarının aranmasına neden oldu. Bu bakımdan; Maraşlı bugün var mı yok mu? 5 Nisan ATV yayın akışı ve ayrıntılar…

MARAŞLI NEDEN YOK?

Maraşlı dizisi başrol oyuncularından Burak Deniz, geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalandı. Koronavirüs nedeniyle dizi setine ara verildiği açıklandı. Bu nedenle dizinin özel bölümü bu akşam ekranlarda yer alacak. Dizinin yeni bölümünün ise önümüzdeki haftalarda ekrana geleceği öngörülüyor.

MARAŞLI 13.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Maraşlı'nın 13.Bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. 12.Bölümü ile heyecanlı sahneleri ve meraklandıran olayları ile Maraşlı geçtiğimiz hafta beğenilerek izlenmişti.

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al