Sosyal Medya

Masum 439.Bölüm Yeni Bölüm Fragmanı İzle 4 Haziran Cuma

Masum 439.Bölüm Yeni Bölüm Fragmanı İzle 4 Haziran Cuma.... Kanal 7'nin her gün yayınlanan dizisi Masum yeni bölümü ile ekranlara geliyor. Sevilerek ve beğenilerek izlenen yabancı dizilerden olan Masum'da yarın neler olacak? 439.Bölüm ile Masum 4 Haziran Cuma saat 15:20'den itibaren ekranlara gelecek.


 

NAİA’NIN OYUNLARI ORTAYA ÇIKACAK MI?

Masum’da bugün Naia Vidya’yı mağlup ettiği için çok sevinir. Vidya ise düğün sonunda ona büyük bir sürpriz hazırlar. Naia’yı neler bekliyor?

Cagi annesine Gopi’ye aşık olduğunu itiraf eder. Bu konuşmaya şahit olan Kokila Gopi’yi Cagi’den uzak tutmaya çalışır. Urvaşi de bu konuda Kokila’yı destekler. Öte yandan Mira’nın evinde Naia’nın düğün telaşı yaşanır. Tesadüf eseri Naia ve nişanlısının konuşmalarına şahit olan Vidya, onların Mira’nın bebeğini kaybetmesine sebep olduğunu öğrenince kahrolur. Düğün gerçekleşene kadar gözünü Naia’nın üstünden ayırmayan Vidya, onun gerçek yüzünü ortaya çıkarmak ister. Düğün töreni tamamlandığında Vidya herkesi salona toplar ve bir görüntü izleteceğini söyler. Naia ve nişanlısını nasıl bir sürpriz bekliyor?

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al