Sosyal Medya

Masum 458.Bölüm Fragmanı İzle 23 Haziran Çarşamba

Masum 458.Bölüm Fragmanı İzle 23 Haziran Çarşamba.... Kanal 7'nin her gün yayınlanan dizisi Masum yeni bölümü ile ekranlara geliyor. Sevilerek ve beğenilerek izlenen yabancı dizilerden olan Masum'da yarın neler olacak? 458.Bölüm ile Masum 23 Haziran Çarşamba saat 15:20'den itibaren ekranlara gelecek.


 
GORA HAREKETE GEÇİYOR
 
Masum’da bugün Gora Kokila’nın hapse girmesini sağlar. Onu ziyaret eden Gora yapacağı tüm kötülükleri Kokila’ya anlatır. Kokila Gora’ya engel olabilecek mi?

 
457. Bölüm
 
Gora Urvaşi’yi öldürmek isterken Gopi onu kurtarır. Urvaşi’nin boğazını iple kesen Gora hemen kaçmaya çalışır. Durumu ağır olan Urvaşi hastaneye kaldırılır fakat Gora onu orada da rahat bırakmaz. İşini tamamlamak isteyen Gora Modi ailesi içeri girince paravanın arkasına saklanır. Urvaşi polislere paravanın arkasını işaret etmek ister fakat polisler paravanın önünde duran Kokila’nın suçlu olduğunu düşünüp onu karakola götürür. Gora Kokila’yı ziyaret eder ve hain planlarını ona anlatır. Modi ailesi evdeyken bomba patlatacağını söyleyen Gora bu sefer amacına ulaşabilecek mi?

 
Masumiyetin hırsla harmanlandığı Masum hafta içi 15:20, hafta sonu ise 16:00’da Kanal 7 ekranlarında…
 

 

Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlanır Yayınlanmaz Sayfamızda Olacaktır.

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al