Sosyal Medya

Masumlar Apartmanı 35.Bölüm Son Bölüm İzle Tek Parça

Masumlar Apartmanı 35.Bölüm Son Bölüm İzle Tek Parça.... Masumlar Apartmanı Son Bölüm Tek Parça Full İzle 25 Mayıs Salı.... TRT1'in reyting rekorları kıran dizisi Masumlar Apartmanı yeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Birbirinden heyecanlı sahneleri ve meraklandıran bölümleri ile sevilerek izlenmeye devam eden Masumlar Apartmanı'nda bu hafta neler olacak? Masumlar Apartmanı 35.Bölüm ile 25 Mayıs Salı saat 20:00'den itibaren izleyicisi ile buluşacak.


 

 

Safiye, bir yandan Naci’ye yeniden kavuşmanın mutluluğunu yaşarken diğer yandan da hastalığının ciddiyetini sorgular. Gülben, saldırıya uğrayan Esat için kendini aşması gereken bir durumla yüz yüze gelir. Naci’nin gerçeği Safiye’ye söylemiş olmasından korkan Han diken üstündedir. Halbuki korktuğundan bile büyük bir tehlike onu beklemektedir. Üniversite yüzünden Neriman’la farklı şehirlerde yaşayacakları endişesi, Ege’ye ani bir adım attıracaktır.


 

MASUMLAR APARTMANI 35.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al