Sosyal Medya

Menajerimi Ara 42.Bölüm Tek Parça Full İzle 20 Haziran Pazar

Menajerimi Ara 42.Bölüm Tek Parça Full İzle 20 Haziran Pazar.... Star TV'de pazar günlerinin vazgeçilmez dizisi haline gelen Menajerimi Ara yeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Sevilerek ve beğenilerek izlenen ekranların en farklı dizilerinden olan Menajerimi Ara yeni bölümü ile yine izleyicisini etkileyecek. Sevilerek izlenen Menajerimi Ara 42.Bölümü ile 20 Haziran Pazar saat 20:00'den itibaren Star TV'de olacak.


 
Ego Ajans çalışanları, Dicle’nin kovulduğu haberi ile şok olurken Kıraç, Ceyda’nın bu kararı sonucu deliye döner. Ceyda’nın bu tavrına tahammül edemeyen Kıraç, Çınar ve Peride ile Ceyda’dan kurtulmak için yeni bir plan yapar.
 

 Bu plan doğrultusunda menajerler Dicle’nin kovulmasının ardından Feris’in oyuncularını bölüşmek isterler ancak hiçbir şey istedikleri gibi gitmez. Çünkü Ceyda’nın onlara karşı verdiği savaşta pes etmek gibi bir niyeti yoktur. Bununla beraber Çınar ve Jülide’nin eskiden sevgili olduğunu öğrenen Arzu, büyük bir hayal kırıklığı yaşar. 

 
Barış’ın ise Aydın’ın borçlandığı otelci adamla başı hala derttedir. Ego Ajans’tan ayrıldığı duyulan Dicle’nin ise üstüne yeni iş teklifleri yağmaya başlar.
 

 

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al