Sosyal Medya

Menajerimi Ara 43.Bölüm Tek Parça Full İzle 27 Haziran Pazar

Menajerimi Ara 43.Bölüm Tek Parça Full İzle 27 Haziran Pazar... Star TV'de pazar günlerinin vazgeçilmez dizisi haline gelen Menajerimi Ara yeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Sevilerek ve beğenilerek izlenen ekranların en farklı dizilerinden olan Menajerimi Ara yeni bölümü ile yine izleyicisini etkileyecek. Sevilerek izlenen Menajerimi Ara 43.Bölümü ile 27 Haziran Pazar saat 20:00'den itibaren Star TV'de olacak.


 

Barış’ın Ceyda’yla çalışmaya başladığı haberi Ego Ajans’ta bomba etkisi yaratır. Ceyda hazırladığı yeni sözleşmeyle Dicle’nin en önemli oyuncularından, sendikada önemli bir role sahip Gürgen Öz’ün kalbini hızla kazanır. Gürgen Öz’ün büyük lokma olduğunu bilen Kıraç ve Çınar bunun üzerine  Ceyda’nın hazırladığı sözleşmenin peşine düşer. Üniversiteden arkadaşının filminde cast direktörlüğü yapmaya başlayan Dicle’nin yolu bu sefer de cast direktörü olarak Ego Ajans’a düşer. Öte yandan Peride’nin karşısına bambaşka bir iş fırsatı çıkar. Kıraç’ın oyuncusu Sinem Uslu, şampuan reklamı çekiminin olduğu günün öncesi Kıraç’ın sponsordan aldığı maşa ile saçlarını yakar. Bununla beraber Bahtiyar Engin’in setinden gelen acil durum haberiyle Çınar, oyuncusunun yanına koşar.

MENAJERİMİ ARA 43.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ


dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al