Sosyal Medya

Menajerimi Ara 44.Bölüm Final Bölüm İzle 11 Temmuz Pazar

Menajerimi Ara 44.Bölüm Final Bölüm İzle 11 Temmuz Pazar.... Star TV'de pazar günlerinin vazgeçilmez dizisi haline gelen Menajerimi Ara yeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Sevilerek ve beğenilerek izlenen ekranların en farklı dizilerinden olan Menajerimi Ara yeni bölümü ile yine izleyicisini etkileyecek. Sevilerek izlenen Menajerimi Ara 45.Bölümü ile 11 Temmuz Pazar saat 20:00'den itibaren Star TV'de olacak. Bu bölümü ile final yapacak olan Menajerimi Ara ekranlara veda edecek.


 

Kıraç, Çınar ve Peride olmadan da Ego Ajans’ı ayakta tutabildiğine inanan Ceyda, ajansa maddi olarak zarar vermeden üç menajerden kurtulmanın hukuksal yollarını araştırmaya başlar. Sinan tarafından da yarı yolda bırakılan Dicle, artık tamamen hayali olan yönetmenliğin peşinden gitmeye karar verir. Organizatör Ahmet, Rusya’nın en büyük mücevher markasının lansmanının yapılacağı haberini Kıraç ve Çınar’a verirken bu lansman için Yasemin Allen, Murat Dalkılıç ve Didem Kınalı’nın katılımı istenir. Kıraç, Çınar ve Peride bu isimlerin peşine düşerken lansman gecesinde beklenmedik olaylar yaşanır. Barış Ceyda’yla çalışmaya başladıktan sonra projeden projeye koşmaya başlarken Dicle’yle aralarındaki gerginlik sürer.

MENAJERİMİ ARA 45.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al