Sosyal Medya

Operasyon 41 Yarışması Tuttu mu? Operasyon 41 1.Bölüm Reyting Sonuçları

Operasyon 41 Yarışması Tuttu mu? Operasyon 41 1.Bölüm Reyting Sonuçları....


 

Kanal D ekranlarında başlayacak olan Operasyon 41 yarışma programının sunuculuğunu Hasan Yalnızoğlu üstleniyor. Tanıdık isimlerin de olduğu programda iki ayrı timin rekabeti ekrana gelecek. Yok Ediciler ve Kötüler adlı timler kazanmak için karşı karşıya geliyor...

OPERASYON 41 YARIŞMASININ KONUSU
 
Yarışmada, kendi alanlarında birçok ödül ve başarıya ulaşmış 10’ar kişilik iki tim mücadele edecek. Bu timler zorlu doğa şartlarında eğitilip, askeri simülasyon oyunlarıyla farklı mekanlarda yarışacak. Görev oyunları, erzak, teçhizat ve liderlik oyunlarıyla gizli ve tehlikeli görevleri yerine getirmeye çalışan yarışmacılar, “Seçilmiş Savaşcılar Timi”ne girmek için kıyasıya mücadele edecek. Şampiyon yarışmacı ayrıca büyük ödülü de kazanacak.

 
Her bölümünde izleyicileri farklı aksiyon ve maceranın beklediği programda, takımlar büyük ödüle ulaşmak için hem birbirleriyle hem farklı oyunlarda fenomenlerin de içinde yer alacağı “Yok Edici” ve “Kötüler” olarak belirlenen iki ayrı timle mücadele edecek.
 
Büyük bir bölümü Kandıra'da çekilen yarışmanın dron görüntüleri usta dron pilotlarından Cemal Kandemir tarafından çekildi. (Kandıra, Kocaeli'nin ilçesidir ve Kocaeli Yarımadası'nın kuzeyinde yer alır.)

 

REYTİNG SONUÇLARI:

Operasyon 41 yarışması 4 Temmuz Pazar gününde yayınlanan programlar arasında ilk 10'a giremedi.

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al