Sosyal Medya

Payitaht Abdülhamid 148.Bölüm İzle 23 Nisan Cuma

Payitaht Abdülhamid 148.Bölüm İzle 23 Nisan Cuma.... TRT1'in sevilerek izlenen tarih dizisi Payitaht Abdülhamid yeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Osmanlı'nın en çok merak edilen ve en uzun süre tahtta kalan padişahlarından Abdülhamid'in dönemini ele alan dizi cuma akşamlarının vazgeçilmezi halinde. Birbirinden heyecanlı sahneleri ve meraklandıran bölümleri ile Payitaht Abdülhamid 23 Nisan Cuma saat 20:00'den itibaren TRT1'de yayınlanacak. Payitaht Abdülhamid'de bu hafta neler olacak?


 
Yemen isyanında Cassel’in parmağı olduğunu öğrenen Abdülhamid, siyasi bir hamle yapar. Ahmet Paşa mason azası Mihael’i öldürür. İstanbul’daki sefarethanelerin önüne askeri kontrol noktaları kurulur.
 
Saliha ve Naime arasındaki ipler iyice gerilir. Naime’nin zaafını bilen Aliye ortaya attığı fitneyle haremi karıştırmayı başarır. Abdülhamid ailesi için zor bir karar kalır.

 
 

 
 

 

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 148.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

 
Ordudan gelen tehdide boyun eğmeyen Abdülhamid, Mahmut Paşa’yı serbest bırakmaz. Osmanlı’ya zarar vermeyi hedefleyen Cassel, büyük bir oyun oynar. Mahmut Paşa ise infaz mangasının önüne çıkartılır.
 
Naime, saraydan ayrılmadan önce, babasına kendini affettirmeye çalışır. Aliye’nin acısını kendi lehlerine kullanmak isteyen düşmanlar ona bir silah gönderir. Ruhsal çöküntü yaşayan Aliye’nin elindeki silah herkes için tehlike oluşturur.

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al