Sosyal Medya

Payitaht Son Bölüm 153.Bölüm Tek Parça İzle 28 Mayıs Cuma

Payitaht Son Bölüm 153.Bölüm Tek Parça İzle 28 Mayıs Cuma.... TRT1'in sevilerek izlenen tarih dizisi Payitaht Abdülhamid yeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Osmanlı'nın en çok merak edilen ve en uzun süre tahtta kalan padişahlarından Abdülhamid'in dönemini ele alan dizi cuma akşamlarının vazgeçilmezi halinde. Birbirinden heyecanlı sahneleri ve meraklandıran bölümleri ile Payitaht Abdülhamid 28 Mayıs Cuma saat 20:00'den itibaren TRT1'de yayınlanacak. Payitaht Abdülhamid'de bu hafta neler olacak?


 

 

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 153.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ


 

İngiltere Kralı Edward ve Rus Çarı Nikolay Osmanlı Devletini parçalamak için Reval’de bir araya gelirler. Abdülhamid’in tayin ettiği yeni heyet-i mahsusa azaları sarayda toplanır. Reval’de yapılan görüşmenin bilgileri hafiyeler tarafından sultana ulaştırılır. Mary, kendini ele vermesin diye Victor’u kurtarmaya çalışırken Saliha Mary’i hareme davet etmekle hata ettiğini anlar. Mary’nin yaptığı haber herkesi tedirgin eder. Aliye kendisinden saklanan büyük sırrı öğrenir.

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al