Sosyal Medya

Savaşçı Son Bölüm 106.Bölüm 22 Mayıs Cumartesi Tek Parça İzle

Savaşçı Son Bölüm 106.Bölüm 22 Mayıs Cumartesi Tek Parça İzle.... Fox TV'nin uzun zamandır yayınlanmayan dizisi Savaşçı 106.Bölümü ile geçen hafta ekranlara gelmişti. Savaşçı'nın 106.Bölümü ise 22 Mayıs Cumartesi saat 20:00'den itibaren izleyicisi ile buluşuyor. Savaşçı'da bu hafta neler olacak?


 
Göktürk Albay’ın Uzi’yle karşılaşması iki tarafa da büyük bir şok yaşatır ve bu karşılaşma pek soruyu da beraberinde getirir. Her ikisi de karşısındakinin kim olduğunu sorgularken Yeva’nın hamlesiyle, Göktürk Albay ve Haydar Yüzbaşı ateş çemberinin ortasında kalır ve Uzi çatışma alanından kaçmayı başarır.
 

 
Diğer taraftan oğlu Oktay’ın suçsuz olduğunu öğrenen Gündüz Bey çok mutludur. Ancak Kopuz Albay’ın anlattıklarındaki önemli bir ayrıntı Gündüz Bey’in dikkatinden kaçmaz. Geçmişte yaşadığı önemli bir olayla bağlantısı var mı diye araştırmaya başlar ve acı bir gerçekle yüzleşir.
 

 

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al