Sosyal Medya

Sefirin Kızı Son Bölüm 51.Bölüm Tek Parça Full İzle

Sefirin Kızı Son Bölüm 51.Bölüm Tek Parça Full İzle.... Sefirin Kızı Son Bölümü Tek Parça Full İzle... Star TV'nin sevilerek izlenen dizisi Sefirin Kızı yeni bölümleri ile ekranlara geliyor. Star TV'nin sevilerek izlenen dizilerinden olan Sefirin Kızı'nda bu hafta neler olacak? Heyecanlı sahneleri ve meraklandıran bölümleri ile Star TV'de yayınlanan Sefirin Kızı 4 Mayıs Salı saat 20:00'den itibaren izleyicisi ile buluşacak.


 
Ailesini savunmak için sıktığı kurşunla kendini cezaevinde bulan Sancar, Mavi’nin Melek’i de alıp ortadan kaybolmasıyla içerde hayatının en zor zamanlarını geçirmektedir. Dışarıda ise hayat herkes için durmuş ve bir taraftan Efeoğlu ailesi bir taraftan da Güven, Mavi ve Melek’i bulabilmek için bütün güçlerini seferber etmişlerdir. 

 
Elvan anne olmanın tadını çıkarırken Yahya ile ilişkileri de yavaş yavaş bilinmez bir alana doğru sürüklenir. Gediz Bebek, Yahya’nın da bütün hayatını değiştirmeye devam eder.
 
Halise torun hasreti ve oğlunun yokluğunun acısıyla yanıp tutuşurken ona hiç beklenmedik biri dayanak olur. Artık Kavruk ile konakta yaşayan Zehra ise içine düştüğü ikilemlerle mücadele halindedir.


 

Özlemle yanıp tutuşan Sancar, Güven’in attığı adımlara karşı beklenmedik birinden yardım alır. Fakat bu yardım onu sonuca götürmeye yetecek mi? Arkasında sadece bir mektup bırakarak karnında bebeği ve yanında Melek’le sırra kadem basan Mavi’nin büyük sırrı sonunda ortaya çıkacak mı?
 

 

 

Yaktığı kulübeyi Melek için yerine koymaya çalışan Sancar için hayatın bambaşka planları vardır. Hiç beklenmedik bir anda beklenmedik bir yerde karşısına çıkan gizemli bir kadın, Sancar’ın yaşamını sonsuza dek değiştirecektir.

Sancar, peşine takıldığı gizemi çözmeye çalışırken bir yandan da bilinmezliklerle dolu bu kadını kendisine rağmen korumaya uğraşır.

Sancar, kocaman bir aile olacak olmanın mutluluğunu yaşar. Mavi ve Melek için Mavi’nin çabaları sayesinde konağın kapıları tekrar açılır. Ancak Halise’nin nasır tutan kalbinin kapılarının
açılmaya hiç niyeti yoktur.

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al