Sosyal Medya

Seni Çok Bekledim 13.Bölüm Tek Parça İzle 28 Nisan Çarşamba

Seni Çok Bekledim 13.Bölüm Tek Parça İzle 28 Nisan Çarşamba..... Seni Çok Bekledim Son Bölüm Tek Parça Full İzle... Star TV'nin sevilerek izlenen dizisi Seni Çok Bekledim yeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Meraklandıran sahneleri ve heyecanlı bölümleri ile çarşamba akşamlarının sevilen dizilerinden olan Seni Çok Bekledim'de bu hafta neler olacak? Seni Çok Bekledim 12.Bölümü ile 28 Nisan Cuma saat 20:00'den itibaren ekranlarda olacak.


 

Ailede tüm dengeler değişmeye, sırlar birer birer ortaya çıkmaya başlar. Kadir, yıllarca kardeşi bildiği Erol’un ardından, hâlâ yaşadığı şokun etkisindedir. Ayliz, çektiği acıların ötesinde, Erol’a “Kardeşim” diyememenin burukluğunu yaşar. Sibel, gemileri yakmaya karar verir ve ortalığı sarsacak fitili ateşler.

Cemal, kendi sebep olduğu olay yüzünden Kadir’i suçlamaktadır. Kadir onun katil olduğunu bir kez daha haykırırken, aralarındaki ipler iyice gerilir. Selahattin, her şeye rağmen, Eren Ailesinin zor zamanlarında yanlarında durur ve habersiz olduğu gerçekle yüzleşmesi an meselesidir.

 


 

SENİ ÇOK BEKLEDİM 13.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al