Sosyal Medya

Son Yaz Yeni Bölüm Bugün Neden Yok? 7 Mayıs Cuma

Son Yaz Yeni Bölüm Bugün Neden Yok? 7 Mayıs Cuma.... Fox TV'nin sevilerek izlenen dizisi Son Yaz cuma akşamlarında izleyicisi ile buluşuyor. Geçtiğimiz hafta 18.bölümü yayınlanan dizinin bu hafta yeni bölümü yayınlanmadı. Birçok kişi tarafından merak edilen Son Yaz'ın neden yayınlanmadığı araştırılıyor.


 

Başrollerinde Alperen Duymaz, Hafsanur Sancaktutan, Ali Atay ve Funda Eryiğit'in yer aldığı Son Yaz dizisi yerine bu hafta yerli film 'Bir Aşk İki Hayat' yer alıyor. FOX TV yayın akışı hakkında bilgiler araştırılıyor. FOX'un yayın akışında 20:00'de Bir Aşk İki Hayat filmi yer alıyor. Peki ama Son Yaz bu akşam neden yok?

Son Yaz dizisinin bu akşam ekrana gelmeyeceğini belirten yapım ekibi “Sevgili Son Yaz Ailesi, Setimizde görülen koronavirüs vakaları sebebiyle, bu hafta ne yazık ki, dizimizin yeni bölümünü sizlerle buluşturamayacağız. Sağlıklı günlerde görüşmek üzere.” ifadelerini kullandı.

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al