Sosyal Medya

Türkan Hanım'ın Konağı 182.Bölüm Son Bölüm İzle 27 Mayıs Perşembe

Türkan Hanım'ın Konağı 182.Bölüm Son Bölüm İzle 27 Mayıs Perşembe.... Türkan Hanım'ın Konağı TRT1 Son Bölüm Tek Parça Full İzle.... TRT1'in en farklı dizisi Türkan Hanım'ın Konağı yeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Başladığı günden beri merakla ve beğenilerek izlenen dizilerden olan Türkan Hanım'ın Konağı sıradan bir dizi olmanın ötesinde sıcak bir aile gibi sizi kucaklıyor ve birbirinden önemli konukları ile sizlere değerli bilgiler sunuyor. TRT1 ekranlarında hafta içi her gün izleyicisi ile buluşan Türkan Hanım'ın Konağı 10:15'ten itibaren yayınlanmaya başlıyor.


 

Metehan, gece yarısı çalan ofis zili ile irkilmiştir.  Delikten bakar. Gelenler Selami ve Hakan’dır. Elleri, kolları doludur. Nurhayat’ın içi Metehan’ın yalnız kalmasına elvermemiştir ve Hakan ile Selami’yi ofise yollamıştır. Rabia’yı uyku tutmaz. Mete inat, Ömer ondan inat bu Gültepeli mevzusu nasıl sonuçlanacak endişesi taşır. Ofiste ise keyifler yerindedir.
  Sabah, Atiye ve Buse ofise gelince şoke olurlar. Selami’nin horlamasını işitince Atiye “ya Allah bismillah” der ve topuklu ayakkabısını çıkarıp içeriye öyle dalar. Ama o da ne? Bekleme salonunda manzara çok fenadır. Hakan bir koltuktadır. Selami ve Mete birbirinin omzunda, ayakkabılar saçılmış etrafa. Atiye, delirir.

 


 

TÜRKAN HANIM'IN KONAĞI 182.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 


dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al