Sosyal Medya

Türkan Hanım'ın Konağı 191.Bölüm Son Bölüm İzle 9 Haziran Çarşamba

Türkan Hanım'ın Konağı 191.Bölüm Son Bölüm İzle 9 Haziran Çarşamba.... Türkan Hanım'ın Konağı TRT1 Son Bölüm Tek Parça Full İzle.... TRT1'in en farklı dizisi Türkan Hanım'ın Konağı yeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Başladığı günden beri merakla ve beğenilerek izlenen dizilerden olan Türkan Hanım'ın Konağı sıradan bir dizi olmanın ötesinde sıcak bir aile gibi sizi kucaklıyor ve birbirinden önemli konukları ile sizlere değerli bilgiler sunuyor. TRT1 ekranlarında hafta içi her gün izleyicisi ile buluşan Türkan Hanım'ın Konağı 10:15'ten itibaren yayınlanmaya başlıyor.


 
Cem’in, Erol’u adresinde bulamadığını öğrenince Nurhayat’ın yüzü düşmüştür ki Ömer müjdeli haberi verir. Cem tam dönerken Erol’un komşusu Erol’un nerde olduğunu söylemiştir.  Artık Erol meselesi tamamen çözülmüştür.

 
Nisa’nın annesi ise birden Hakan karşısında daha ılımlı düşünmeye başlamıştır. Nisa, bu duruma biraz şaşkındır. Annesine bir anda fikir değiştiren bir şey olmalıdır!
 
Selami ve Nurhayat’ın iki ayağı bir pabuca girmiştir. Evler taşınacaktır. Üstelik daha düğün dansı provası yapılacaktır.

 
Nisa, annesinde yaşanan değişikliği konuşmak için Hakan ile buluşur. Tam da tahmin ettiği gibi Hakan, Nisa’dan habersiz Nisa’nın annesini ziyaret etmiştir. Nisa önce tepki gösterecek gibi olsa da belli ki Hakan’ın bu ziyareti annesinin ön yargılarını kırmıştır. Hakan, Nisa’nın annesinin düşünceleri değiştiği için çok mutludur.
 
Ömer’in aklına Selami’ye bekarlığa veda partisi yapmak gelir. Nurhayat’ın ise ağzı kulaklarındadır. Balayında Karayiplere gideceği için çok heyecanlıdır. Karayipler için hazırlık yapması gerekiyordur. Selami ise Metehan ile Karahayıt’a gidiş dönüş uçak biletlerini alır. Fiyatlar uygun olduğu için de balayı tatilini 14 güne çıkarırlar.

 
Konakta küçük yeni bir kriz vardır. Düğün fotoğrafı çekimleri için organizasyonunu unutmuşlardır. Bu işte her zamanki gibi Metişkoya kalır. Ertesi sabah herkesi şoke eden bir durum yaşanır. Düğün arabasını almak için giden Selami ve Gültepeli bir araba ile döner ama nasıl bir araba?
 

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al