Sosyal Medya

Türkan Hanım'ın Konağı 193.Bölüm Son Bölüm İzle 11 Haziran Cuma

Türkan Hanım'ın Konağı 193.Bölüm Son Bölüm İzle 11 Haziran Cuma.... Türkan Hanım'ın Konağı TRT1 Son Bölüm Tek Parça Full İzle.... TRT1'in en farklı dizisi Türkan Hanım'ın Konağı yeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Başladığı günden beri merakla ve beğenilerek izlenen dizilerden olan Türkan Hanım'ın Konağı sıradan bir dizi olmanın ötesinde sıcak bir aile gibi sizi kucaklıyor ve birbirinden önemli konukları ile sizlere değerli bilgiler sunuyor. TRT1 ekranlarında hafta içi her gün izleyicisi ile buluşan Türkan Hanım'ın Konağı 10:15'ten itibaren yayınlanmaya başlıyor.


 

Zehra, ofiste mantar alerjisi tutan Ömer ve Selami’ye müdahale eder. Ucuz atlatmışlardır. Ama ertesi gün dinlenmeleri gerekecektir. Herkes çok panik olmuştur. Düğün arifesi olacak iş midir? Zehra, Ömer ve Selami’ye serum takar.  Havva bekarlığa veda partisinin az kalsın hayata veda partisine dönüşeceği için erkek tarafına çok kızgındır.
  Kabak tabii ki mantarları getiren Hakan’ın başına patlar. Nurhayat ise düğüne kadar daha ne yaşayabileceklerini sorgular. Selami’ye azıcık bu durumdan dolayı da gönül koyar. Ama Selami, balayı için aldığı uçak biletlerini gösterip Nurhayat’ın gönlünü almaya çalışır.

TÜRKAN HANIM'IN KONAĞI 11 HAZİRAN CUMA İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al