Sosyal Medya

Türkan Hanım'ın Konağı Son Bölüm İzle 11 Mayıs Salı

Türkan Hanım'ın Konağı Son Bölüm İzle 11 Mayıs Salı.... Türkan Hanım'ın Konağı TRT1 Son Bölüm Tek Parça Full İzle.... TRT1'in en farklı dizisi Türkan Hanım'ın Konağı yeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Başladığı günden beri merakla ve beğenilerek izlenen dizilerden olan Türkan Hanım'ın Konağı sıradan bir dizi olmanın ötesinde sıcak bir aile gibi sizi kucaklıyor ve birbirinden önemli konukları ile sizlere değerli bilgiler sunuyor. TRT1 ekranlarında hafta içi her gün izleyicisi ile buluşan Türkan Hanım'ın Konağı 10:15'ten itibaren yayınlanmaya başlıyor.


 

Hakan’ın Nisa’ya yaptığı aşk itirafının yankıları sürüyordur. Ama sadece o mu? Nisa’da hikâyenin sonunda kalkıp Hakan’a eşlik etmiştir. Konakta artık resmi olarak yeni bir aşk daha doğmuştur. Bir yandan da Can’ın Kaan olduğunun anlaşılmasının şaşkınlığı devam ediyordur. Herkesin gözü Gökçe’dedir. Bilmeyerek de olsa Gökçe’yi Can’a yani Kaan’a yakıştırmışlardır. Gökçe ise beklenenin aksine Can’a yani Kaan’a ne çok büyük öfke duyuyordur ne de şefkat. 

Herkes Nisa ile Hakan’ın aşkını bekleye dursun konakta bir aşk daha filizlenir.” İdil, Despina’nın doktora hocası İlker Bey’den çok etkilenmiştir. Ertesi gün Türkan Hanım ve Despina “kahvenin kırk yılı hatırı vardır” sözünün peşine takılıp bahçede sevgilerini tazelerler. Nurhayat ise Hakan ve Selami, dehlizde kaldığında onlara ulaşamadığı için amatör telsizcilik sınavına girip telsiz almaya karar vermiştir. Bunun için de ilk denemeleri Kaptan Rıfkı‘dan emanet aldığı telsizlerle gerçekleştirir. Ofiste ise Nisa herkesi şaşırtır. Çünkü Kaan’ın hastanede tedavi olması için tutukluğuna bir avukat aracığı ile itiraz etmeye hazırlanıyordur.


 

TÜRKAN HANIM'IN KONAĞI 172.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al