Sosyal Medya

Türkan Hanım'ın Konağı Son Bölüm İzle 26 Mayıs Çarşamba

Türkan Hanım'ın Konağı Son Bölüm İzle 26 Mayıs Çarşamba.... Türkan Hanım'ın Konağı TRT1 Son Bölüm Tek Parça Full İzle.... TRT1'in en farklı dizisi Türkan Hanım'ın Konağı yeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Başladığı günden beri merakla ve beğenilerek izlenen dizilerden olan Türkan Hanım'ın Konağı sıradan bir dizi olmanın ötesinde sıcak bir aile gibi sizi kucaklıyor ve birbirinden önemli konukları ile sizlere değerli bilgiler sunuyor. TRT1 ekranlarında hafta içi her gün izleyicisi ile buluşan Türkan Hanım'ın Konağı 10:15'ten itibaren yayınlanmaya başlıyor.


 

Gültepeli’yi Ömer yollamıştır. Ancak Metehan “yanlış geldiğini” söyleyip göndermeye çalışır. Ancak Ömer, arkadan yetişir ve Gültepeli’yi omzundan tutup konağa sokar. Babasının bu tavrı Metehan’ı çok şaşırtır. Metehan’ı sakinleştirme görevi Hakan’a düşer. Ama Hakan, Metehan’ı hiç bu kadar kararlı görmemiştir.  Hakan’ın iyi niyetle söylediklerine tepki gösterir.
  Hakan bir yandan şeker hastalığı yüzünden Defne’ye bağışçı olamayacağının üzüntüsünü yaşıyordur. Metehan, konağa sığamamış çıkıp ofise gitmiştir.

Nisa, Metehan’ın Gültepeli hakkındaki kaygılarını gidermeye çabalar ancak pek başarılı olamaz. Seda, Nurhayat’ın organ bağışçısı olmak için testlere gireceğini öğrenince çok mutlu olur. Rabia, Ömer ile Mete’nin tepkili halini konuşmak ister. Ancak Ömer de bu konuda katıdır. Mete, akşam konağa dönmez.

Ofiste kalma kararı alır.  Akşam yemek sofrasında Mete’nin ofiste kalma kararı yüzünden küçük bir gerginlik yaşanır.
  Ömer ve Rabia arasındaki küçük gerginlik gece odalarında da sürer. Metahan, ofiste babasının odasında, babasının eşyalarını büyük bir hayranlıkla izlerken ofisin kapısı çalar. Metehan irkilir.

 

TÜRKAN HANIM'IN KONAĞI 181.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ


 

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al