Sosyal Medya

Yemin Son Bölüm 347.Bölüm Tek Parça İzle 19 Haziran Cumartesi

Yemin Son Bölüm 347.Bölüm Tek Parça İzle 19 Haziran Cumartesi.... Kanal 7'nin sevilerek izlenen dizisi Yemin yeni bölümleri ile cumartesi ve pazar akşamlarında yayınlanmaya devam ediyor. Birbirinden heyecanlı sahneleri ve meraklandıran bölümleri ile Yemin sevilerek izleniyor. 347.Bölümü ile 19 Haziran Cumartesi saat 20:00'dan itibaren Kanal 7'de yayınlanacak olan Yemin'de neler olacak?


 
Emir, babasının katilinin Ümit olduğunu öğrendikten sonra kendini kaybeder ve yaralı halde Ümit’in cezasını kendi vermek için harekete geçer. Feride, Emir’in elini kana bulamasından korkmaktadır ve taksiyle kaçan Emir’i polise şikayet etmek zorunda kalır. Emir tekrardan hapse girme tehlikesi altındadır. Ümit, Feride ile bir anlaşma yapar ve bu anlaşma sonucunda Emir’i hapisten çıkarır. Ümit, Feride’yi yanında tutmak için bir oyun oynamıştır ama asıl büyük oyunu Emir kurar ve Ümit’i sahte polislerle evinden aldırır. Emir şimdi Ümit’e ne yapacak? Narin onca yaşanandan sonra, Kemal’in taksicilik yaptığını da görmüştür. Narin kocası için bir şeyler yapmak istiyordur. Elince avucunda kalanlarla Kemal’e büyük bir sürpriz hazırlayan Narin, kocasının çok sevdiği mesleğine, avukatlığa geri dönmesini sağlar. Aile olmanın gücünü hisseden Narin ile Kemal çiftini şimdi nasıl günler beklemektedir?
 

 
 

YEMİN 19 HAZİRAN CUMARTESİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ


dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al