Sosyal Medya

13 Nisan Salı Hekimoğlu Son Bölüm 45.Bölüm İzle

13 Nisan Salı Hekimoğlu Son Bölüm 45.Bölüm İzle.... Kanal D'nin sevilerek izlenen dizisi Hekimoğlu salı akşamları yeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Birbirinde heyecanlı sahneleri ve meraklandıran bölümleri ile izleyicisinin karşısına geçen Hekimoğlu'nda bu hafta neler olacak? Hekimoğlu 45.Bölüm ile 13 Nisan Salı saat 20:00'den itibaren Kanal D'de yayınlanacak.


 

Ateş'in söylediklerinden İpek'in kafası karışıyor! Ekip ine karar aşamasındadır. Hastanın neyi olduğunu bulmaya çalışırken kendi aralarında tartışırlar. Memoli üst üste yapıtığı hatalardan dolayı diğerlerinden daha tedirgindir. Öte yandan İpek ve Ateş arasındaki belirsizlik iyice gün yüzüne çıkmıştır. Ateş'in söyledikleri İpek'in kafasını karıştırır.

Hekimoğlu yeni bölümüyle Salı 20.00'da Kanal D'de!

 

HEKİMOĞLU 45.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ


 

Ateş ve İpek karşılıklı romantik bir akşam yemeğinde bir araya geliyor.

Ateş, evdeki köpeğin her yeri dağıtmasından şüphelenir ve en son hırsız girdiğini düşünür. İpek ve Ateş akşam yemeğinde kendilerine güzel bir masa hazırlar.

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al