Sosyal Medya

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 13 Nisan Salı 190.Bölüm İzle

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 13 Nisan Salı 190.Bölüm İzle.... Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Son Bölüm Tek Parça Full İzle... ATV'nin vazgeçilmez dizilerinden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Birbirinden heyecanlı sahneleri ve meraklandıran bölümleri ile sevilerek izlenen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da bu hafta neler yaşanacak? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 190.Bölümü ile 13 Nisan Salı saat 20:00'den itibaren izleyicisi ile buluşacak.


 

Hızır Çakırbeyli, eşi Ceylan Çakırbeyli’nin ölüm emrini veren Tuncay’ı yakalar. Tuncay’ın bağlı olduğu şebekeyi çözmek ve eşinin intikamını almak için gözünü karartan Hızır Çakırbeyli, vereceği bu savaşta en çok ailesine ve dostlarına güvenir. Tuncay’ı sorgulaması için İlyas’a izin veren Hızır Çakırbeyli, bir yandan da Bahar’ın yardımıyla Yavuz’u kendi tarafına çekmeye hazırlanır.

Tuncay’ın söylediklerini dinlemesi için Yaman Korkmaz’ı çağıran İlyas Çakırbeyli ve Behzat Façalı, duydukları karşısında adeta şok yaşar. Tuncay, Korkmazlarla yeşermeye başlayan dostluk filizini kesmek için Yaman Korkmaz ve Avukat Ebru’nun gizli aşk yaşadığını Behzat’a söyler.

Tuncay’ın yakalanmasıyla panik yaşayan istihbarat İlhan’ın yaptığı hamle ise ortalığı daha da karıştır. İlhan yüzünden Tuncay’ı elinden kaçıracağını anlayan Hızır Çakırbeyli, silahına davranır.

 

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 190.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ


 

Hızır Çakırbeyli, eşi Ceylan Çakırbeyli’nin infaz edilmesinin ardından intikam yemini eder. Gözünü karartan Hızır Çakırbeyli, eşinin attığı her adımı izleyerek sorumluları bulmak ister. Tuncay ise Ceylan Çakırbeyli’nin ölümünden sorumlu olanları Hızır Çakırbeyli’ye yem yapar ve onu da tuzağa çekmek ister. Hızır Çakırbeyli, izlediği adımların ardından av mı avcı mı olacağına karar vermek zorunda kalır.

Masada kardeşi Selman’ın infaz edilmesinin ardından sinirini babası Hamdi Korkmaz ve Seko’dan çıkaran Yaman Korkmaz, tarafını seçmek zorunda kalır. Tuncay ve İshak ise Yaman Korkmaz’ı öldürmesi için işi Demir’e ihale eder. Yaman Korkmaz’ı öldürmek için Ankara’dan ekip çağıran Demir, kendi kazdığı kuyuya düşer ve Haşmet Façalı’nın uzattığı namluyla ölür.

Kimsesiz Doğan’ı öldürmek için canla başla uğraşan Hamdi Korkmaz, oğlu Selman’ın ölümünden de onu sorumlu tutar. Bu kez kendi işini kendi yapmak isteyen Hamdi Korkmaz, ortalığı savaş alanına çevirir.

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al