Sosyal Medya

Baraj 38.Bölüm Fragmanı İzle 4 Mayıs Salı

Baraj 38.Bölüm Fragmanı İzle 4 Mayıs Salı... Fox TV'nin sevilerek izlenen dizisi Baraj yeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Birbirinden heyecanlı sahneleri ve meraklandıran bölümleri ile salı günlerinin vazgeçilmezlerinden olan Baraj'da gelecek hafta neler yaşanacak? Baraj 38.Bölüm ile 4 Mayıs Salı günü saat 20:00'den itibaren Fox TV'de olacak.


 
Nehir, Nazım’la olan yanlış anlaşılmayı düzeltemeden kendini büyük bir tehlikenin içinde bulur. Nazım, Tarık, Bahar ve Zerrin, Nehir’i bulmak için birlik olmak zorundadırlar. Nazım ve Tarık, düşmanlıklarını bir kenara bırakıp Nehir’i kurtarabilecekler midir?
 
Zahra ve İbrahim ise Halit’ten kurtulabilmenin tek yolunun ona bir oyun oynamak olduğuna karar verirler.

Bahar, Alihan’la olan anlaşmasını gizlemeye çalışırken, Nazım da Alihan’ın Nehir’den ne istediğini bulmaya çalışır. Nehir ise bir kez daha aldatıldığını öğrendiğinde kendini onu sevdiğini bildiği Tarık’ın kollarında bulur. Halit, Zahra’nın başkasına aşık olduğunu öğrenince, o kişiyi bulup öldürmeye ant içer.


 

Baraj 38.Bölüm Fragmanı Henüz Yayınlanmadı! Fragman Yayınlandıktan Sonra Sayfamızda Olacaktır.

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al