Sosyal Medya

Sefirin Kızı 51.Bölüm Fragmanı İzle 4 Mayıs Salı

Sefirin Kızı 51.Bölüm Fragmanı İzle 4 Mayıs Salı.... Star TV'nin sevilerek izlenen dizisi Sefirin Kızı yeni bölümleri ile ekranlara geliyor. Star TV'nin sevilerek izlenen dizilerinden olan Sefirin Kızı'nda gelecek hafta neler olacak? Heyecanlı sahneleri ve meraklandıran bölümleri ile Star TV'de yayınlanan Sefirin Kızı 4 Mayıs Salı saat 20:00'den itibaren izleyicisi ile buluşacak.


 

Yaktığı kulübeyi Melek için yerine koymaya çalışan Sancar için hayatın bambaşka planları vardır. Hiç beklenmedik bir anda beklenmedik bir yerde karşısına çıkan gizemli bir kadın, Sancar’ın yaşamını sonsuza dek değiştirecektir.

Sancar, peşine takıldığı gizemi çözmeye çalışırken bir yandan da bilinmezliklerle dolu bu kadını kendisine rağmen korumaya uğraşır.

Sancar, kocaman bir aile olacak olmanın mutluluğunu yaşar. Mavi ve Melek için Mavi’nin çabaları sayesinde konağın kapıları tekrar açılır. Ancak Halise’nin nasır tutan kalbinin kapılarının
açılmaya hiç niyeti yoktur.
 

 
Sedat ve Güven, Halise’nin üzerinde kurdukları baskının dozunu artırırken konakta da Gülsiye, tanık oldukları karşısında Halise ile ilgili korkunç bir şüpheye sürüklenir. Halise ise vicdanıyla evladını kaybetme ihtimali arasında kalır. Elvan öğrendiklerini sindirmeye çalışırken arka arkaya tüm
 
hayatını değiştirecek kararlar vermek zorunda kalır. Aklı ve kalbi arasında gelgitler yaşarken Bora ve Yahya’nın hamleleriyle iyice köşeye sıkışacaktır.
 
Sancar kalbindeki kuşkulardan arınıp tüm ailesine sahip çıkmaya çalışırken yine Mavi’nin tek başına alacağı bir kararla sınanacaktır. Üstelik bu karar yalnızca ikisini değil Sancar’ın sevdiği başka hayatları da etkilemektedir. Sancar, peşine takıldığı gizemi çözmeye çalışırken bir yandan da bilinmezliklerle dolu bu kadını kendisine rağmen korumaya uğraşır.

 
 

Sefirin Kızı 51.Bölüm Fragmanı Henüz Yayınlanmadı! Fragman Yayınlandıktan Sonra Sayfamızda Olacaktır.


dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al