Sosyal Medya

Hekimoğlu 48.Bölüm Fragmanı İzle 4 Mayıs Salı

Hekimoğlu 48.Bölüm Fragmanı İzle 4 Mayıs Salı.... Kanal D'nin sevilerek izlenen dizisi Hekimoğlu salı akşamları yeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Birbirinde heyecanlı sahneleri ve meraklandıran bölümleri ile izleyicisinin karşısına geçen Hekimoğlu'nda gelecek hafta neler olacak? Hekimoğlu 48.Bölüm ile 4 Mayıs Salı saat 20:00'den itibaren Kanal D'de yayınlanacak.


 

Hekimoğlu Emre'yi kovuyor!

Hekimoğlu tarafından kovulan Emre iç hesaplama yaşıyor. Zeynep ile dertleşen Emre'yi bundan sonra ne bekliyor? Tekrar ekibe geri dönecek mi?
 
Hekimoğlu yeni bölümüyle Salı 20.00'da Kanal D'de!

 
 

 
 

Hekimoğlu 48.Bölüm Fragmanı Henüz Yayınlanmadı! Fragman Yayınlandıktan Sonra Sayfamızda Olacaktır.


 

Memoli, Ateş'e rakip mi oluyor? İpek, Memoli'nin gitmemesi için ona yeni bir teklifte bulunuyor. Hastanede ikinci bir tıbbi tanı departmanı kurmayı ve Memoli'yi onun başına getirmeyi planlıyor. Peki bu teklife Memoli ne diyecek? Ateş, bu durum karşısında İpek'e tepki gösterecek mi? Bu rekabet başarıya yol açacak mı?

Ateş'in söylediklerinden İpek'in kafası karışıyor! Ekip ine karar aşamasındadır. Hastanın neyi olduğunu bulmaya çalışırken kendi aralarında tartışırlar. Memoli üst üste yapıtığı hatalardan dolayı diğerlerinden daha tedirgindir. Öte yandan İpek ve Ateş arasındaki belirsizlik iyice gün yüzüne çıkmıştır. Ateş'in söyledikleri İpek'in kafasını karıştırır.

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al