Sosyal Medya

Bir Zamanlar Çukurova 10 Haziran Perşembe Reyting Sonuçları

Bir Zamanlar Çukurova 10 Haziran Perşembe Reyting Sonuçları..... ATV'nin sevilerek izlenen dizisi Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Birbirinden heyecanlı sahneleri ve meraklandıran bölümleri ile reyting rekorlarının bir numarası olmayı sürdüren Bir Zamanlar Çukurova 10 Haziran Perşembe 100.Bölümü ile izleyicisinin karşısına geçti. Peki Bir Zamanlar Çukurova bu hafta reytinglerde kaçıncı sırada yer aldı?


 

ZÜLEYHA VE DEMİR'İN ARASINDA ŞİMDİ SADECE ÜMİT DEĞİL BEBEK DE VAR!
 
Ümit, Züleyha'nın da kendinin de hayatını tehlikeye atarak, bebek haberini vermiştir! Züleyha, Demir'e güvenerek bir kez daha kırılmıştır ama Ümit'e karşı bunu belli etmeyecektir! Hatta hanımağalığının gücü, kırılan kalbinin önüne geçecek, bebeği konakta büyüteceklerini, Demir'i kızdırmazsa arada sırada görebileceğini bile söyleyecektir!
Ümit'in hamilelik haberi Sevda için sevinç kaynağı olacaktır ama kızını korumak için yapmak zorunda kaldıkları ile Demir'in hayatındaki yeri değişecektir!

 
BETÜL İLE ŞEHRE ÖNCE PARİS HAVASI SONRASI YENİ BİR SAVAŞ KOKUSU GELİR
 
'Bilgi güçtür' diyerek annesini hem mutlu eden hem şaşkına çeviren Betül, yıllar önce ayrıldığı şehre adeta Paris'in tüm hareketliliğini getirecektir. Cemiyet hayatında yerini hızla alan Betül, başhekim Ümit ile tanışmakta da gecikmez! Demir ile uzun ve zorlu bir yolculuktan sonra, savaşların aynı tarafında yer almaya başlayan Şermin de kızıyla birlikte kendi cephesini açmak üzeredir! Ana-kız birlikte yepyeni bir savaşın eşiğindedirler!

 
FEKELİ VE LÜTFİYE TARAFSIZ KALABİLECEK Mİ?
 
Müjgan'ın kaybının ardından, dünya olaylarından adeta elini ayağını çeken Fekeli ve Lütfiye, Fikret ile birlikte Kerem Ali'nin geleceğini planlamaktan başka bir konuyla ilgilenmez haldedir. Ancak Fekeli, şehir kulübünde, Hünkar Yaman Vakfı'nın daveti olunca Lütfiye hazırlanıp davete icabet eder. Sevda daha önce olduğu gibi yine, başı sıkıştığında Fekeli'den yardım isteyecektir. Yardım isteyeni geri çevirmeyen Fekeli, konağında bir misafir ağırlamak zorunda kalacaktır ama daha çok yeni Fikret ve Demir arasında yaşananlara benzeyen bir saldırı yine gerçekleşince, misafirini evinde daha fazla tutamaz! Çukurova bir kez daha, duvar ilanları ile bir sırrın açıklanmasına ev sahipliği yapmaktadır!

 

10 HAZİRAN REYTİNG SONUÇLARI

AB REYTİNG SIRALAMASI 10 HAZİRAN
 
1
   
   
   
 CAMDAKI KIZ 
   KANAL D

 

   
   
   CAMDAKI KIZ (OZET)
   
  KANAL D
 
3
   
   
   
 BIR ZAMANLAR CUKUROVA 
   
  ATV
 
4
   
   
   
 SELCUK TEPELI ILE FOX ANA HABER 
   
   FOX

 

   
   
   SURVIVOR
   
   
  TV8
 
6
   
   
   
 MUGE ANLI ILE TATLI SERT 
   
    ATV

 

   
   
   ESRA EROL'DA
   ATV

 

   
   
   SURVIVOR EKSTRA
   
   
  TV8
 
9
   
   
   
 MERKEZI ISTIHBARAT (Y.S) 
   
    SHOW TV

 
10 
   
   
 hava durumu 
   
   
   
 KANAL D
 

 
TOTAL REYTİNG SONUÇLARI PERŞEMBE
 
1
   
   
   
 BIR ZAMANLAR CUKUROVA 
   
  ATV
 
2
   
   
   
 CAMDAKI KIZ 
   KANAL D

 

   
   
   MUGE ANLI ILE TATLI SERT
   
   
  ATV
 
4
   
   
   
 ESRA EROL'DA 
 ATV
 
5
   
   
   
 SURVIVOR 
   
    TV8

 

   
   
   BIR ZAMANLAR CUKUROVA (OZET)
   
   
 ATV
 
7
   
   
   
 SELCUK TEPELI ILE FOX ANA HABER 
   
   FOX

 

   
   
   CAMDAKI KIZ (OZET)
   
  KANAL D
 
9
   
   
   
 ATV ANA HABER 
   
   
   
 ATV
 
10
   
   
   HAVA DURUMU
   
   
   
   KANAL D

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al