Sosyal Medya

Kahraman Babam 12 Temmuz Pazartesi Reyting Sonuçları

Kahraman Babam 12 Temmuz Pazartesi Reyting Sonuçları.... Show TV'nin sevilerek izlenen dizisi Kahraman Babam yeni bölümü ile ekranlara geliyor. Geçtiğimiz hafta 5.bölümü yayınlanan Kahraman Babam 6.bölümü ile 12 Temmuz Pazartesi saat 20:00'den itibaren Show TV'de yayınlandı. Peki Kahraman Babam'da bu hafta reytinglerde kaçıncı sırada yer aldı?


 

Kızıyla kendi evinde vakit geçiren Uğur dünyanın en mutlu insanıyken şimdi de onu kaybetme tehlikesiyle karşı karşıyadır. Zehra’nın oyununa gelmiştir. Ömrüm babası ile Zehra arasında sıkışıp kalmıştır. Yaşadıkları Zehra ve Cem’in büyük bir bedel ödemelerine neden olacaktır.
 
Kızı için çabalayan Uğur’la vakit geçirdikçe onun samimiyetine inanan Yonca, Uğur’a destek olmaya başlamıştır. Profesyonelce yardım ettiği Uğur’a karşı farkında olmadan başka türlü de bir yakınlık duymaya başlamıştır. Hisleri hiç karşılıksız değildir.

 
İlker Adalet’in anlattıklarıyla yıkılır. Menekşe’nin kendisine yalan söylediğini öğrenmiştir. İlker ve Menekşe bu yüzden birbirlerine girer. İkili arasında gerilim tavandır. Bu arada Yavuz’un Tolga’yla henüz işi bitmemiştir. Samimiyeti arttırmak niyetiyle Menekşe’yi ve ailesini akşam yemeğine davet eder. Tolga’nın Furkan’la karşılaşması Ayşe’yi ve Menekşe’yi zor duruma düşürecektir. Ayşe yemeğe engel olabilecek midir?
 
REYTİNG SONUÇLARI:

 

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al